Overweeg je een facelift? Kies dan voor een PDO draadjeslift

pdo draadjeslift

Veel mensen overwegen op vroege of (vooral) latere leeftijd om een facelift te laten uitvoeren. Een facelift geldt hierbij als een geschikte manier om met name het gezicht, maar ook de hals, weer wat jonger en beter te laten ogen. Vooral mensen die niet tevreden zijn over de manier waarop hun lichaam er ouder begint uit te zien laten een dergelijke ‘lift’ verrichten. 

Welnu, een relatief nieuwe en zeer innovatieve techniek om een dergelijke ingreep vorm te geven bestaat uit een zogeheten PDO draadjeslift. Hierbij staat de afkorting PDO voor polydioxanon. Deze term slaat op het type draad dat wordt gebruikt om de lift te bewerkstelligen. Je kunt deze draden ook wel vergelijken met draden die worden gebruikt voor het aanbrengen van hechtingen om een wond te hechten. Een van de ideale aspecten aan deze draden is dat ze oplosbaar zijn. Na verloop van tijd lossen ze dus op in je lichaam waarna je er niets (meer) van ziet of voelt. 

Wat goede redenen zijn om voor een PDO draadjeslift te kiezen in plaats van een wat meer conventionele manier om een facelift vorm te geven lees je in de volgende alinea.

pdo draadjeslift

Wat zijn de voordelen van een draadjeslift ten opzichte van een chirurgische ingreep?

Vergeleken bij een chirurgische ingreep kent een PDO draadjeslift de volgende voordelen:

  • Voor een draadjeslift hoef je niet onder narcose. Dit geldt namelijk ook niet als chirurgische ingreep. Bij draadjesliften hoef je hooguit plaatselijk verdoofd te worden. De risico’s die altijd kleven aan een operatie heb je dan dus niet.
  • Het herstel van een draadjeslift duurt beduidend korter dan van een operatieve ingreep.
  • De kans dat je pijn ervaart of zelfs een ontsteking oploopt is na een draadjeslift ook al kleiner dan na een ingreep onder volledige narcose.
  • Een draadjeslift laat geen zichtbare littekens achter.
  • Mede door bovenstaande aspecten kun je heerlijk zonder stress naar een draadjeslift toeleven.
  • De resultaten van een draadjeslift zijn al snel na de ingreep zichtbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.